új mobilfelületek a Gmedia-nál

2013. február 4.

2013. januártól a portfóliónk nem csak új oldalakkal, oldalcsoportokkal, hanem új mobilos felületekkel is bővült, így mobil inventory-nk a havi 1 millió oldalletöltést is meghaladja.

A Hiradó.hu mobilapplikációja 2012. október 12-én jelent meg Android, iOS, illetve Windows Phone 7 rendszerekre optimalizálva. Azt tudni kell, hogy ez a hiánypótló alkalmazás a Marketplace első olyan magyar alkalmazása, ami folyamatosan friss hírekkel szolgál. A mobil applikáció alapja a közmédia egyik legnézettebb műsora, amelyet összesen 1,8 millió néző, a lakosság közel 20 százaléka követ naponta figyelemmel.

Az MTVA nem csak ezzel az alkalmazással büszkélkedik, hanem például a tavalyi évben saját Olimpiai és Forma1-es alkalmazással is előrukkolt. Ebben az évben újdonságként érkezik a közmédia egyik kedvelt műsorához, „A Dal”-hoz mobilos applikácó, ami január 31-én, csütörtökön startol. A műsor egyébkén 2013. február 2-től 5 héten át minden hétvégén látható.Várjuk első hirdetőinket a felületre IAB standard mobil méretben (320×50), vagy interstitial megjelenésben.

A piacvezető focis oldalunk a Csakfoci.hu (korábbi neve: Pepsifoci.hu) is rendelkezik már mobilos verzióval, januárban végső szép, letisztult design kapott. A mobil eszközökről történő oldalletöltések száma havonta 400 ezer (Gemius Traffic / 2012. december).

Vezető informatikai portálunk, az SG.hu már régebb óta elérhető mobilos felületen is, havonta több mint 120 ezer oldalletöltés érkezik mobileszközökről (Gemius Traffic adatok / 2012. december).

2013 első felében az OMSZ hivatalos weboldala – a Met.hu – is készül mobilra optimalizált felülettel, az előzetes tervek már elkészültek, februárban a végleges verzió is el tud startolni. A Met.hu oldalát mobileszközökről decemberben 420 ezer alkalommal töltötték le (Gemius Traffic).

 Met.hu – Mobileszközökről történő oldalletöltések megoszlása eszköztípusok szerint (Gemius Traffic)

Szerencse ötös fogatunk, a mobilEST, a Sziget, a VOLT, a BalatonSound és a Budai Gourmet applikációk ebben az évben is minden hirdető számára elérhetőek! A tavalyi sikerek után már most előjegyezhetőek!

Az új mobilos reklámfelületekkel a Gmedia mobil csomag meghaladja a havi 1 millió oldalletöltést, részletes információk a tarifalistánk ’mobil hirdetések’ munkalapján érhető el.

Hozzászólások lezárva.