A legnépszerűbb oknyomozó portállal bővült a GMedia portfóliója

2014. március 18.

Reklámértékesítési megállapodást kötött a Gmedia sales house és az atlatszo.hu oknyomozó hírportál. Az együttműködés keretében az atlatszo.hu professzionális megoldásokat vár el a GMedia sales house csapatától, hogy a hirdetők minél jobban megismerjék az oldal előnyeit, jellegzetességeit.

A WikiLeaks inspirálta párt független médium célja a tényfeltáró újságírás eszközeivel történő minél nagyobb sajtóvisszhang és politikai hatás elérése a magyar jog szerint is közérdekű adatoknak minősülő információk nyilvánosságra hozatala által. Az atlatszo.hu-hoz tartozik a kimittud.org, a fizettem.hu és az atlatszo.blog.hu. Az oldalcsoportot összességében havi 200 ezer egyéni látogató olvassa, függetlenségével és speciális tartalmával egyedülálló a piacon. Olvasóközönségét olyan gazdaság és politika iránt érdeklődő olvasók alkotják, akik hiteles képet szeretnének kapni a közpénzek felhasználásáról és a közvagyon sorsáról.

Az atlatszo.hu oldalcsoport hirdetési felületein a civil szervezetek számára lehetőséget biztosít arra, hogy különböző társadalmi célú ügyeket kedvezményesen hirdessenek.

Hozzászólások lezárva.