2015-ben a PC Guru.hu -val bővült kínálatunk

2015. január 8.

A 2015-s év egy változást hozott a Gmedia háza táján: portfóliónkhoz csatlakozott a Pcguru.hu weboldal, az online és mobil hirdetési felületeket egyaránt a Gmedia értékesíti.

A Pcguru.hu meghatározó eleme a gamer világnak, a magazin ebben az évben tölti 22. évét, a weboldal 1999-ben indult el.
A Gemius Ipsos Traffic szerint az online felületet havonta 230 ezer egyedi user látogatja, akik több mint 1 millió oldalletöltést generálnak. Facebookon 46 ezer kedveléssel büszkélkedik, Youtube csatornájuknak 31 ezer követője van. Hírlevelükre 69 ezren iratkoztak fel.

A PC Guru számára fontos a közösség építése, 2014 novemberében megszervezték az első PC Guru Show-t, ahol minden számítógépes és videojátékot kedvelőt szeretettel vártak, a szervezők játékbemutatókkal, kvízjátékokkal, jelmezversennyel készültek a résztvevőknek. A show sikerein felbuzdulva 2015. novemberben újból megszervezik a rendezvényt.
Ahogy a legfrissebb Gemius Explorer elemzés mutatja, a Pcguru.hu a fiatalos IT/ számítógépes online magazinok élvonalas képviselője, második helyet foglalja el a rangsorban a havi oldalletöltési száma alapján, viszont a 18-29 éves korosztályra szűrve a havi több mint 40 ezer egyedi látogatójával az első helyen szerepel.

18-29-465

 

A látogatók 74,25%-a férfi.

Segíthetünk? Kérdezz bátran!